Power of Outdoors

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikä mieletön voimaviikonloppu takana! Itsellä ei siis mitää sen kummempaa kuin nukkumista pitkään, hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja paljon ulkoilua, mutta miten hyvää nuo kaikki tekevät! Ne onnekkaat jotka aloittivat talvilomansa perjantaina saivat kyllä aikamoisen tehostartin lomaviikkoonsa sillä aurinko antaa kyllä niin paljon energiaa ja sitä on kaivattu!

Olen itse sellainen, että välillä unohdan nauttia näistä kotiseudun ajanviettomahdollisuuksista ja haikailen aina vaan loman ja ulkomaiden perään. Jostain syystä loma ei tunnu miltään, jos sen viettää ”vaan” Suomessa. Mutta minä en jostain syystä muista, että täällä kotisuomessakin on niin kaunista ja täälläkin voi nauttia tekemisistä vaikka ei lomaa olisikaan.

Eilen ja tänään tuli kuitenkin lähdettyä reippaalle kävelylenkille ystävän kanssa Munkkiniemen rantaan ja tuo kävely teki niin hyvää! Istuin kivellä ja istuin kannolla, otin aurinkoa, yritin napata kuvia kaverin kameralla ja opettelin sen käyttöä, nauroin, liukastelin, söin ruokaa lähiravintolassa enkä voi todeta kuin että IHANAA! Olin tosi iloinen ja onnellinen kävelyreissun jälkeen. Aurinko tekee vaan ihmeitä! Ja se hyvä seura totta kai.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloin eilen lukemaan Helsingin mainoslehteä, jossa oli vaikka ja mitä tekemistä lapsille, nuorille, aikuisille ja kaikille siltä väliltä tähän hiihtolomaviikolle. Tekemistä taitaa löytyä kaikista kaupungeista, kunhan niitä osaa vaan etsiä. Helsingin tapahtumia voi etsiä vaikka sivulta stadissa.fi. Kaikki lomailijat nyt vaan tutkailemaan mitä tekemistä kotikaupungistasi löytyy ja kokeilemaan uusia lajeja ja harrastuksia! Antaa ihanasti energiaa viikonloppuihin ja tulevaan viikkoon, on se sitten työ- tai lomaviikko.

Vaikka nyt ihastelen Suomea ja Helsinkiä ja ihanaa talvisäätä mikä täällä on, niin ei haittaa kyllä yhtään, että ylihuomenna starttaa lento kohti Filippiinejä ja seuraavat 5vk menee (toivottavasti) aurinkoisilla ja lämpimillä rannoilla. Suomesta ja tekemisistä täällä pääsen nauttimaan sitten taas reissun jälkeen ja kun tulen takaisin on jo virallisesti KEVÄT! Kevättä odotellessa, nauttikaa aurinkoisista keleistä ja hyvästä seurasta, on se sitten ystävän, puolison, perheen tai oma seura 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *